Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Två män förda till sjukhus efter trafikolycka

/
  • Bilen totaldemolerades och två yngre män som färdades i bilen fördes med ambulans till sjukhus.  foto: ulrika andersson
  • Bilen totaldemolerades och två yngre män som färdades i bilen fördes med ambulans till sjukhus.  foto: ulrika andersson
  • Av bromsspåren att döma kördes bilen i hög hastighet.

Två yngre män fördes till sjukhus efter att de åkt av vägen på Fäboleden, Torvalla, på fredagskvällen. Räddningstjänsten fick klippa upp biltaket för att få ut den ene av männen, den andre kunde ta sig ut själv.

Annons

SOS-alarm fick larmet vid 20.30-tiden. En av männen kunde ta sig ut ur bilen själv och fick nackkrage av ambulanspersonalen, han kunde själv gå och lägga sig i ambulansen.

Den andre mannen fick vänta på hjälp från räddningstjänsten som fick klippa upp taket på bilen för att få ut honom, mannen var vid medvetande men klagade på smärtor i magen. Det tog en liten stund innan räddningstjänsten kunde hjälpa mannen ur bilen först var de tvungna att kapa av några mindre träd för att komma åt bilen. Bilen hade hamnat på sidan med undersidan mot ett av träden.

Männen fördes med ambulans till Östersunds sjukhus.

Enligt uppgift från platsen hade hastigheten troligtvis varit hög och det var långa bromsmärken på vägen, bilen totaldemolerades.

Båda färdriktningar var helt avstängda under räddningsarbetet.

Mer läsning

Annons