Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Spritstöld på Gamla teatern

/
  • Poliserna Anders Sandqvist och Emma Ekdahl var på plats för at säkra spår efter inbrottstjuvarna. De hittade några fingeravtryck på bardisken.Foto: Ulrika Andersson

Törstiga inbrottstjuvar bröt sig in på Gamla teaterns uteservering någon gång under natten.

Annons

Tjuvarna fick med sig över sex flaskor med sprit och flera ölflaskor.
– Vi vet ännu inte riktigt hur många flaskor de har tagit men vi ska inventera under dagen, säger Tobias Blomqvist, konferensansvarig på Gamla teatern.

Polisen var på plats under förmiddagen för att säkra spår. De hittade några fingeravtryck på bardisken och skoavtryck på en stolsdyna som de troligtvis har klivit på när de bröt sig in.

– Men det är svårt att säga vad det kan leda till, säger polisen Anders Sandqvist.

Inbrottstjuvarna tog sig in genom en lucka till bardisken. De tog med sig flera sprit- och ölflaskor och krossade också några glas men annars förstörds ingenting. Inbrottet skedde någon gång efter att personalen lämnat baren klockan ett i natt. Antagligen rör det sig om minst två inbrottstjuvar eftersom de har fått med sig flera flaskor med både sprit och öl. Tjuvarna har troligtvis också druckit ur vissa flaskor. Det har hittats spritflaskor slängda utanför Gamla teatern. Inbrottet upptäcktes vid sextiden i morse.

Mer läsning

Annons