Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kryp i köket mest poppis 2009

/

Kackerlackor, Lady Gaga, mc-gäng och den uppmärksammade festen på brandstationen är några av de ämnen som läsarna på nätet läst mest om på ltz.se under 2009.

Annons

Många har besökt Länstidningens webbplats ltz.se under det gångna året. Nu har vi sammanställt vilka artiklar som varit populärast och dragit till sig det största intresset under 2009.

Olika servicefunktioner som sökmöjligheten bland artiklarna på ltz och webbkameran där det numera går att se en vy mot Rådhuset och Rådhusgatan är de funktioner som är absolut populärast, men även Länstidningens tävling där vi efterlyste länets snyggaste älgpass blev väldigt populär bland nätanvändarna.

Kackerlackor i bostäder i Östjämtland var den mest lästa artikeln under hela året, tätt följd av den artikel där den ambulanssjuksköterska som sades upp från landstinget efter den uppmärksammade festen på brandstationen i Östersund berättade sin version. Ytterligare en artikel om brandstationsfesten finns med i läsartoppen.

En debattartikel har tagit sig in på topplistan. Det är "Ganman ute efter att förlöjliga mig" där Helen Olausson beskriver varför hon valde att inte medverka i Jens Ganmans bok om Maths O Sundquist.

Även Länstidningens aprilskämt "Skyddsväst obligatorisk vid jakt i vindkraftspark" har blivit väldigt läst.

Annons