Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hur tycker du att Vinterfestivalen har varit?

/
  • Astrid Johannesson och Ulla Nilsson, Östersund:– Toppen. Ljusspelen är fantastiska, OS-hjältarna här på torget och längdskidåkningen i dag har varit mycket bra, säger Astrid Johannesson, till vänster.– Det är väl satsade pengar och det måste göras igen, säger Ulla Nilsson.
  • Henry Öhlund, Östersund:– Jag har sett ljusspelen, isskulpturer och skidåkningen. Det är ett bra arrangemang och det bra marknadsföring för Östersund, vi behöver mycket turister. En vinterstad behöver en vinterfestival.
  • Kjell Strömberg, Lit:Han har drivit fiket på torget under festivalen.– Det har varit mycket folk här. Man verkar inte bara ha varit ute och tittat på allt en gång, flera har kommit flera gånger. Det är helt rätt med kaféverksamhet här på torget på vintern, det har varit mycket barnfamiljer och äldre här.
  • Emmie Hjalmarsson och Lina Wendin, Östersund:– Inget, jag har inte gått på något så jag tycker inte något. Vinterfestivalen har inte märkts av så mycket, säger Emmie Hjalmarsson– Jag har inte heller varit på något. Första gången var i dag (läs söndag) och då delade vi ut blåbärssoppa under skidloppet, säger Lina Wendin.
  • Susanne Nyström, Svenstavik:– Vi har varit här i helgen och sovit över. Vi har tittat på  hockeymatchen, skidtävlingen och ljusspelen. En Vinter-festival är en bra idé att ha i Jämtland och det passade bra nu när det var sportlov, säger hon.
  • Oskar Wåhlén Dahlmark, Frösön:– Jag har varit och fikat här på torget två gånger och var och såg prisutdelningen på OS och störtloppstävlingen. Ljusspelet är bra, säger han.

Annons

Enkät: Ulrica Dahlqvist Foto: Håkan Luthman

Mer läsning

Annons