Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Flyttar hem

/
  • FLYTTAR HEM. Jämtlands katolske präst Fader George, känd för att samordna bönestunder med andra religioner och för sitt långa efternamn, tar farväl av Jämtland och återvänder till Indien. I går hölls en avskedsmässa av George Koorumullumpurayidam i Hornsbergskyrkan där även präster från andra religiösa samfund deltog.– Jag ser att vänner från andra religioner är här och jag blir glad att vi kan fira den här heliga mässan tillsammans, sade fader Geroge inledningsvis på mässan.Fader George började arbeta som katolsk präst i Jämtland 2005, men har nu kallats tillbaka till sin mission  i Indien. Foto: Ulrika Andersson

Jämtlands katolske präst Fader George, känd för att samordna bönestunder med andra religioner och för sitt långa efternamn, tar farväl av Jämtland och återvänder till Indien.

Annons

I går hölls en avskedsmässa av George Koorumullumpurayidam i Hornsbergskyrkan där även präster från andra religiösa samfund deltog. – Jag ser att vänner från andra religioner är här och jag blir glad att vi kan fira den här heliga mässan tillsammans, sade fader Geroge inledningsvis på mässan. Fader George började arbeta som katolsk präst i Jämtland 2005, men har nu kallats tillbaka till sin mission i Indien.

Annons