Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Enkät: Tror ni att det kommer laddas ned mindre nu?

/
  • Fredrik Bondesson och Joakim Persson, Östersund.– Många som laddar ned är väl insatta om att det finns mycket man kan kringgå för att kunna fortsätta göra det. Folk som inte har lika mycket kunskap kommer kanske minska fildelandet. Men tjänster som Spotify, eller där man får betala en liten peng för att ladda ned, kommer nog att öka. För det är trots allt billigare att ladda ned än att köpa.
  • Emma Kuoljok och Elin Öberg, Östersund.– Nej, det tror vi inte. Det verkar svårt att bevisa vem som egentligen laddar ned. Men användandet av tjänster som Spotify kommer säkert öka.
  • Andre Piras, Italien, utbytesstudent  i Östersund.– Jag vet inte. Det laddas ned även i Italien, men polisen i Italien har större problem än nedladdning att ta tag i, som korruption bland annat. Själv laddar jag inte ned.
  • Sigrid Behm och Linnea Gustafsson, Östersund.– Nej, jag tror inte det blir färre. Många som gör det har så mycket kunskap om hur man kan gå tillväga, säger Sigrid.– Jag tror att de som bara brukar ladda ned lite grann kommer att minska, de kanske inte är lika säkra, säger Linnea.

Annons

Mer läsning

Annons