Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Östersund slog publikrekord på Idolturné

Tusentals fans ville se idolerna Kevin Walker, Matilda Melin och Elin Bergman på Stortorget.

"Iiiiiiiiii." Så kan måndagen sammanfattas när Kevin Walker avslutade sitt framgångsrika år med en spelning på Stortorget tillsammans med Idolkollegerna Elin Bergman och Matilda Melin, från Frösön.

Östersund slog publikrekord på Idolvinnarens omfattande turné genom landet. Matilda Melin, som också avslöjade att hon har hemliga planer på gång, fick frågan om det berodde på att hon var mest populär i talangprogrammet i TV 4.

Systrarna Hanna och Elin Wickman kom för att se Elin Bergman.

– Elin borde ha vunnit eftersom hon har så bra röst, men Kevin är bra han också, säger Hanna.

Efter spelningen blev det autografsignering inne på Storsjöteatern. Inga Idolkramar var tillåtna på grund av förkylningsrisken och alla som ville ha en autograf var tvungna att köpa skivan eller något annat från turnén eftersom artisterna inte signerade medhavda saker eller bar hud.

Emma Metsäle, 13 år, och Gazzella Mezher, 14 år, fick sina tygpåsar signerade.

– Jag ska aldrig tvätta den! Kevin Walker betyder allt för oss, han sjunger bra och är duktig på fotboll också, säger Emma.

City Östersund och Östersunds kommun stod bakom arrangemanget.