Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Östersund får ny nattklubb

Det rör på sig i stadens nöjesliv. En ny nattklubb planerar att flytta in i gamla Huset.

After Eight, Saga, Emporio, Huset, Eventhuset. Nattklubbarna i lokalen på Prästgatan har kommit och gått. I vår planerar Sveriges nyaste sportbarskedja Stars and stripes att slå upp portarna.

– Det är tanken, men lokalen behöver putsas upp rejält innan dess. Vi har inte börjat renovera ännu, men ritningarna är klara, säger krögaren Jimmy Åsell, som ska driva stället tillsammans med Kim Eriksson.

Helt nyligen öppnade också sportbaren Le Sport i Östersund, men Jimmy Åsell är inte orolig för en överetablering.

– Vi behövs i stan och har också ett annat koncept med lunch sju dagar i veckan och nattklubb fredag och lördag. Tanken är att vi ska utnyttja den stora scenen som finns där och boka allt från band till föreläsningar, säger han.

Franchisekedjan Stars and stripes finns i nuläget i Växsjö, Karlskrona, Kalmar och Uddevalla. Enligt företagets hemsida är deras meny American Southwest-influerad.