Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Orsa Grönklitt vann regionfinal

Orsa Grönklitt har gått vidare till Stora Turismprisets riksfinal i samband med Svenska Turistgalan den 28 oktober i Stockholm, efter att ha blivit utsedd till vinnare i regionfinalen för området Jämtland, Uppsala län, Gävleborg och Dalarna.

Juryns motivering löd bland annat:”Orsa Grönklitt är ett av Sveriges absolut snabbast växande turismföretag.”

”Företaget har samlat en hel region kring bolagets utveckling där kommuner, företagare och privatpersoner tillsammans satsar 100-tals miljoner kronor. Flera produkter har slagit igenom internationellt.”

˝Efter en suverän laginsats med stort engagemang av alla anställda och ett rejält stöd från styrelse och ägare under året, har vi lyckats genomföra både två framgångsrika nyemissioner och förvärvet av Tänndalens skidområde vilket skapar goda förutsättningar för fortsatt snabb utveckling av verksamheten”.

Utmärkelsen gör självfallet att man blir glad och den blir också ett positivt kvitto för alla de insatser som våra samarbetspartners, ägare och framförallt våra anställda genomfört de senaste åren, säger vd/koncernchef Torbjörn Wallin.

Stora Turismpriset delas årligen ut av Stiftelsen för kunskapsfrämjande inom turism med, Tillväxtverket som huvudman, och i samarbete med RTS. Prissumman är 100 000 kr.

Uttagningen av finalister sker via sex regionfinaler runt om i Sverige.