Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Öron- näsa och halsmottagningen prisad för hållbar tillgänglighet

Öron-, näsa- och halsmottagningen vid Östersunds sjukhus har utsetts till en av landets tre mest framgångsrika verksamheter i hållbar tillgänglighet.

Titeln delar de med Örebro och Norrbotten och de tre vinnarna har fått varsin check på 10 000 kronor.

Det är Sveriges kommuner och landsting, SKL, som utsett vinnarna i samband med seminariet ”Hållbar tillgänglighet - nästa utmaning!”

Juryns motivering;

”Medarbetarna arbetar fokuserat med att få rätt patienter till mottagningen genom ett förändrat arbetssätt. Med hjälp av vedertagna förbättringsmetoder har mottagningen uppnått en varaktig nedgång av väntetiderna. Mottagningen har tydligt beskrivit organisationen för ett kontinuerligt arbete med tillgänglighet och hur man enkelt kan överblicka sin produktionskapacitet. Fokus på produktionsplanering har kombinerats med en möjlighet för patienten att själv planera sin tid för besök i samråd med personal. Detta har skett i befintlig verksamhet utan utökade resurser.”