Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ordna aktiviteter för oss singlar också

I Östersund anordnas en massa aktiviteter för människor. Det ordnas, dans, teater, musikcafé, underhållning, bio, afterwork, konserter, kurser mm.

Men det är aldrig någon som tänker på oss som är singlar. Östersund har ju 60 000 invånare och jag är övertygad om att det finns massor med ensamma människor, en del har valt det själv, men många mister sin make eller maka på grund av sjukdomar och olyckor. Läser man i övriga Sverige anordnas det Singelfestivaler, afterwork, musikcafeér, för singlar, men inte i Östersund. Jag tycker alla dessa cafeér och krogar som finns i Östersund borde kunna anordna musikträffar afterwork, temakvällar dans för singlar. I Östersund finns det inte något ställe dit vi som är lite äldre kan gå, utan det är bara för ungdomar. Förr fanns Stadskällaren och G III som var till för oss medelålders.

Det ordnas tjejträffar på olika affärer och företag, trädgårdskvällar för tjejer. Man borde ju kunna variera sig och anordna något för ensamma singlar. Jag var på en föreläsning en gång och lyssnade på en man som berättade, att efter hjärt- och kärlsjukdomar och cancer så är ensamheten den värsta faran.

Det är många människor som blir sjuka på grund av ensamhet. Det är varje dag annonser i tidningarna om ett stort utbud av aktiviteter, men aldrig någonting som är riktat till singlar. Jag tycker att det som är arrangörer i Östersund för olika aktiviteter ska tänka om och ordna något för de som är ensamma.

Singel


Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel