Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Orättvist mot torget

Vårt stortorg har fått mycket kritik. I helgen hade vi besök av bekanta från Skåne. Vid ett tillfälle skulle vi äta på en restaurang i nedre hörnet av torget. På en rak fråga - Vad tycker ni om vårt torg? Svaret blev överraskande med tanke på all negativ kritik torget fått. De svarade att det var ett mycket vackert torg och att det säkert ser ännu bättre ut när vår/sommaren kommer och man kan se grönskan. De tyckte att det är så här ett torg skall se ut, ett torg skall inte belamras med konstiga byggnader utan vara en öppen yta som man kan använda till olika arrangemang och handel.

Eftersom vi har en hel del specialaffärer i city passade de även på att spendera ett antal tusenlappar i dessa butiker och då speciellt sportbutikerna. Detta tycker jag är ett bevis på att besökare som bor i city och är utan bil, de gör även sina inköp i city.

Bert Nyman

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel