Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Orättvisa villkor

Annons

Jag som politiker vill allas väl, på ett rättvist och just sätt. Hälsocentralerna i vårt län behandlas olika. Pekar bara på att landstinget tillåter sina hälsocentraler att ha förluster i tre år på raken innan åtgärder vidtas.

En privat finansierad HC går i konkurs på en gång om den har förlust, för banken riskerar inte sina utlånade pengar. Ingen kan konkurrera mot landstinget. Landstinget styrs av politiker. De politiker som har makten i landstinget är sossar och vänster och de gillar inte andra hälsocentraler än sina egna och försvårar därför för alla andra som exempelvis Närvården i norra länet, Fjällhälsan i Härjedalen och Offerdals HC.

Folkpartiet med fler har tvingat fram ett omtag som kan ge rättvisare spelregler, men osvuret är bäst. Misslyckas vi så får ni hjälpa till att rösta bort S och V i valet kommande höst.

Finn Cromberger (FP)

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel