Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Orättvisa altanbyggen i Lugnvik

Annons

Jag bor inte i Lugnvik, men har släkt där och jag vill ställa en fråga. Vilka restriktioner finns när det gäller uppförandet av uteplats (altan)? Nog krävs bygglov och förhoppningsvis ritningar. Min släkting bor på andra våningen i ett låghus och har en balkong, typ fågelholk. Grannen på bottenvåningen breder ut sig hur mycket som helst. Det finns ingen helhet i storlek, utseende och dylikt. Tänk er att min morbror vill utöka sin balkong på liknande vis. Han skulle slå upp pålar, både framför och långt bredvid sin balkong (samma storlek som uteplatsen). Då blev det nog direkt kritik från grannen och fastighetsägaren Riksbyggen. Jag skulle gärna se att någon från Riksbygggen kollar upp hur det ser ut i Lugnvik. Vissa har stor yta de inte betalar hyra för.

Har de bygglov eller är det svartbyggen, men undrar.

Det har tidigare varit insändare i tidningen. men jag har inte sett något svar. Jag ser en stor orättvisa. Hur skulle det se ut om alla med små balkonger bredde ut sig?

Lika för alla

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel