Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Madeleine + Jonas = sant

/

Vi säger grattis till prinsessan Madeleine som efter åtta långa år äntligen får komma ut ur garderoben med sin hemlighet: Hon är kär och planerar för ett liv i tvåsamhet!

Annons

Hur länge Madeleine och pojkvännen Jonas Bergström har väntat på den här dagen får vi väl aldrig veta. Man kan i alla fall misstänka att lill- sessan inte bara gladdes å storasyrrans vägnar när hon tillkännagav sin förlovning med Daniel Westling. Där finns nog också ett visst mått av personlig befrielse. Helt plötsligt blev det okej för henne och Jonas att ta nästa steg i livet.

Till skillnad från Daniel från Ockelbo är Jonas från Danderyd stadigt förankrad i överklassen. Risken för pikanta kulturkrockar får anses vara liten; Bergström beskrivs som artig och belevad. Att killen dessutom verkar äta, sova och träna iförd kostym av bästa snitt lär väl inte göra saken sämre.

Och det är väl egentligen vad jag har att säga om förlovningsnyheten. Inte så mycket alltså.

För övrigt är det lite kul att notera hur den högt uppburne hovreportern med det läskiga bakåtkammade håret så sent som den 18 juli bemötte spekulationerna om en stundande prinsessförlovning med ”Glöm det. Helt uteslutet”. Återkom med frågan 2011. Oj, vad pinsamt!KO

foto: scanpix

Mer läsning

Annons