Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Wessén ger svar på tal

Svar på Göran Edmans (RD) insändare ”Hur ska Hans förklara sig?” i LT den 6 mars.

Annons

Göran Edman påstår att RD inte är medansvarigt till beslut i kommunfullmäktige eftersom man avstår att rösta och visar därigenom sin okunskap gällande beslutsordning. Hans brist på kurage i obekväma/viktiga frågor gagnar inte de som röstat på Rättvis Demokrati. Genom att avstå stöder man automatiskt majoritetsförslaget.

Till Micke G, vars insändare ”Ingen röst till Wessén” fanns i LT den 10 mars, säger jag bara: Tack.

Susanne Hanssons (S) skriver en insändare i LT i går: ”Förvånande Wessén”. Jag beklagar att Susanne som partiföreträdare för socialdemokraterna valt att förvanska vårt samtal till partiledning och väljare, så en felaktig bild sprids. På uppmaning av flera socialdemokratiska kommunfullmäktigeledamöter kontaktade jag Susanne i oktober 2009 och frågade; hur ser ni på valet 2010? På Susanne Hanssons (S) direkta fråga om jag ville fortsätta som ordförande för Strömsunds Hyresbostäder, svarade jag nej.

I mejlet från Susanne den 9 november hälsas jag välkommen som medlem i partiet med följande uppmaning: ”Första steget måste bli att gå med i en grundorganisation och bygga upp ett förtroende, ska ärligt säga att det fick några törnar under valrörelsen”.

Mitt svar den 20 november: ”Tyvärr måste jag tacka nej till erbjudandet om medlemskap i S, eftersom jag inte tänkt sitta fyra år i SSU-bänken och omskolas inför valet 2014. Det ligger inte i min natur eller ambition att vara en 65-årig ja-(s)ägarekandidat i valet 2014”.

Hans Wessén

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons