Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vi har svinkallt inne

Annons

Man undrar varför hyran höjdes, när värmen sänktes. Det påstås att fönster är utbytta. Då undrar vi som bor på Postvägen i Brunflo när och var hyresvärden har gjort det? I sin villa? För här gjordes då inte. Vi fick bara en ynka glasruta, men inga nya fönster. Det hjälper inte om man har drag som vi har i alla lägenheter. Vilka åtgärder har ni gjort? Inga. Samma problem återstår i alla lägenheter. Man kan bli förbanadad, då det blev sämra och nu ska hyran höjas igen. Vi tog kontakt med hyresgästföreningen som har samma funderingar som vi alla andra. Vart tog alla fönster vägen som påstås vara utbytta? Vi tog kontakt med huvudkontoret i Stockholm och med jurister.

Måste man gå så långt som till högre instanser och tidningen för att det ska hända något? En del hyresgäster måste ha en extra värmekälla för att inte frysa ihjäl inne. Fruktansvärt att det inget görs åt allt drag och kyla inne.

Hur tänker hyresvärden? Jo, han vill höja hyran. Då undrar vi andra som bor här: Varför? Ska vi betala för att frysa ihjäl inne trots att vi har påpekat så många gånger utan att något görs .

Nu vill vi se förändringar.

Vi bor inte på Nordpolen. Vi är inte eskimåer. Vi vill ha värme inne.

En frusen pingvin

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons