Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vi gillar vår chef

/
  • Daniel Kindberg är populär bland kollegerna på Östersundshem.

Annons

Under hösten och vintern har vi som arbetar på Östersundshem noga följt lokalmedias granskning av den så kallade markaffären. Vi är många som dagligen har diskuterat den här rapporteringen, i lunchrummet och i korridorerna. Knappt en dag har gått utan att vi fått läsa den ena spekulationen efter den andra. Ofta på löpsedlar och bästa nyhetsplats. Spaltmetrar har ägnats åt att dissekera Daniel Kindberg, både hans privata affärer sedan lång tid tillbaka, och de som nu rör Östersundshem. Till sist väcker sammanblandningen frågor och förvirring hos allmänheten. Är han en skummis, har Östersundshem betalat för mycket, har han kanske till och med stoppat pengar i egen ficka? Vi har fått höra kommentarer var vi än befunnit oss. Tidvis obehagligt, tidvis snudd på komiskt – men oftast bara beklämmande.

Den bild som en del medier målat upp känner vi inte alls igen. För oss är Daniel en kompetent och närvarande vd, en resultatinriktad ledare och en reko människa som alltid har nära till skratt. Det är rakt på sak, och inga krusiduller som gäller. Med ett sådant ledarskap blir saker gjorda, människor blir motiverade och verksamheten går framåt!

Och det är just framåtanda vi tror är så viktigt för en stad som vår. En liten stad i Norrlands inland, som kämpar för att växa. Som vill attrahera inflyttare, turister och företag. Som kanske rentav är beroende av att vi har verksamheter som utvecklas, och som utvecklar staden?

I detta sammanhang är granskning viktigt. Till och med nödvändigt för att vår verksamhet ska kunna drivas på ett demokratiskt och öppet sätt. Däremot hör inte smutskastning och personförföljelse hit.

Vi är många som är stolta över företaget, både för vår förvaltning och vår expansion. Vi ser fram emot att fortsätta bygga i och för Östersund, tillsammans med Daniel.

Ett gäng medarbetare på Östersundshem

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons