Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vi borde jobba ihop

Annons

Svar till Jens Nilssons inlägg ”Vad har Carina Zetterström gjort för fängelset i Östersund” i LT 17 februari.

Det är förvånande att Jens Nilsson frågar mig vad jag gjort för att få till stånd ett fängelse i Östersund. Han om någon borde nämligen veta. Det var ju han som tog initiativ till ett partiöverskridande arbete i fängelsefrågan. Jag tycker det är bra att partierna kan gå i bredd i viktiga frågor för Östersunds kommun och ha en samsyn om att arbeta tillsammans. Precis detsamma gjordes under diskussionen om försvarets framtid i Östersund. I en så viktig fråga var det viktigt att partierna tog armkrok och tillsammans arbetade för Östersunds bästa och tillsammans arbetade för försvaret i Östersund med den dåvarande socialdemokratiska regeringen i försvarsfrågan.

Det är uppenbart att Nilsson nu vill flytta ner frågan om fängelset till partipolitiskt käbbel. Jag för min del tycker vi ska hålla fast vid den partiöverskridande synen i denna fråga, den är för viktig för att behandlas på något annat sätt.

Precis som Nilsson säkert tog alla nödvändiga kontakter med de du kände i departement och regering när det gällde försvarsnedläggningen så har jag tagit alla de kontakter jag kan och gjort min del i uppgiften när det gäller fängelsefrågan.

Carina Zetterström (C), oppositionsråd Östersunds kommun

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons