Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vem tänker på unga i Ström?

Annons

Det har i alla år som jag bott i Strömsund uttalats av alla med politisk befattning att ungdomarna är vår framtid. Ja visst är de det, men jag kan inte se någon satsning som stödjer alla era uttalanden. Kommunen gick plus, men ingen satsning på ungdomarna? Göran Edman uttalar sig och säger att (RD) i slutänden brukar få som de vill. Han var själv med på Folkets Hus där ungdomarna uttalade sin vilja, men frågan är om han lyssnade för nu vill han hysa in dem på Folkets Hus med ett biljardbord och pingisbord och då tror han att han har gjort sitt, skrämmande.

Det jag anser är väldigt beklämmande är att inte fler politiker var närvarande, så där måste jag i alla fall ge Göran en eloge.

Det har påvisats bland annat att det är många pensionsavgångar som stundar inom kommunens alla verksamheter. Min fråga är då sålunda.

Vem/vilka ska ersätta dessa om det inte satsas på att behålla våra ungdomar kvar? Det verkar i dag vara som att ni politiker engagerar er mer i era strider mellan partierna och dessa motsättningar än att se till att vi har en bra och välmående kommun för alla våra medborgare.

Kom ihåg att alla barn och ungdomar tillför inkomster till kommunen också, inte bara vi som har rösträtt.

Roger Westerlund

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons