Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Varför inga alternativ?

Annons

Är det inte på tiden att våra politiker inser värdet av en bred och flexibel sjukvård? Hur länge till ska vi medborgare få vänta innan våra vanliga läkare tillåts börja samarbeta med andra terapeuter inom naturmedicinen?

Det är väl vi patienter och vår hälsa som ska stå i främsta rummet och inte vad som bestäms av den så kallade expertisen som ju så ofta visar sig ha fel. Jag har under de senaste åren stött på många människor som är besvikna över detta, där de valsat runt inom sjukvården och bara delvis blivit hjälpta, för att sedan efter eget huvud och initiativ kommit i kontakt med den alternativa vården som då i många fall hjälpt dem till ett lindrande och ibland botande av besvären. Mycket ofta ser man i debatten två läger som står och skäller på varandra, det vill säga vanliga sjukvården och företrädare för alternativa behandlingar. Är det så värdeladdat det här med att göra det bästa möjliga för sjuka människor?

Själv tror jag att det finns mycket att hämta om dessa åsikter i stället kunde samordna sina resurser för patientens bästa.

Lisa Andersson

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons