Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Var ska skolan byggas?

Annons

Funderingar från bofast 60-plussare i Järpen. Racklöfska skolan i centrala Järpen är delvis brandhärjad. Återuppbyggnad lär ska ske på annan ort vid en ej brandskadad skola.

Kan samma försäkringsregler gälla för privatpersoner, om ägd fastighet brinner ner? (miljöombyte för familjen) Man kan undra varför våra politiker så lättvindigt medverkar till att tömma en centralort, på i första skedet skolan för högstadiets elever. Ska man inte se till boendes behov och bästa och ordna service till centralorten?

Är det här förfaringssättet vanligt i landet? Vad har våra politiker tröstats (mutats) med för att gå med på det här? Eller har bypolitiker i övriga områden satt er på plats?

När man tittar på elevunderlaget så hade ni ju den självklara lösningen från allra första stund! Så varför klaga över problem och oro i organisationen via dagspressen?

Ni har ju själva bäddat för problemen! Mattmarbor, visst vore det trevligt om ni kunde få en skola för Mattmars, Mörsils och Hallens elever? Något att jobba för?

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons