Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tortyr för grisarna

/

Jag vill skriva om en obehaglig sanning. Jag vill berätta för er som köper och äter kött att det är på grund av er som grisarna lever och dör som vi sett på bilder i media de senaste veckorna.

Annons

Det är faktiskt så. Jag såg det med egna ögon och jag hade som många andra som varit inblandad i kampanjen förväntat mig det allra värsta men det var ännu värre.

När jag hör slogans som ”glada svenska grisar” blir jag illamående. Det värsta är att vi gör så här mot de som inte har en möjlighet att göra något åt sin situation.

De bilder som skär mest i mitt hjärta är inte bara de på bölderna och liken, utan trängseln. Fullvuxna grisar har inte ens en kvadratmeter var att försöka röra sig på. Tänk er att leva i det dygnet runt. Detta är inget annat än ren tortyr och jag är tvungen att säga att det faktiskt beror på var och en av er som äter upp de här olyckliga underbara djuren.

Skuld brukar ses som ett dåligt sätt att få folk att ta till sig ett budskap men jag kan omöjligt linda in det budskap som de här bilderna ochden film som klippts ihop av material från 100 gårdar i Sverige har. Det är dags att sluta bidra till de här fruktansvärda övergreppen.

Grisarna har ett helvete och jag undrar om ångesten som grisarna känner inte följer med ner i er mage. Det vore ju ett sätt att försöka jämna ut eländet.

Linda

 

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons