Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tack för stödet i Strömsund

Annons

Vi vill tacka alla som stöder vår verksamhet som vi ser är en viktig del i livet för de engagerade ungdomar som tyr sig till oss och har de intressen som vår verksamhet går ut på.

Vi vill framför allt tacka de politiker som efter mycket om och men nu insett att vår verksamhet är av stor betydelse för ungdomarna och deras fortsatta utveckling.

Nu ser vi en möjlighet att utveckla och se framåt en tid och därmed hoppas vi att denna verksamhet ska kunna bli bestående.

Vi ser gärna att våra politiker och andra intresserade besöker oss och ser vad vi håller på med.

Det vi nu gör är att vi möblerar om i de lokaler som vi tidigare delade med tekniken på skolan så att de ska vara mer anpassade för den verksamhet som vi har tänkt oss och som vi även tidigare hållit på med.

Det har nu blivit lite enklare att hantera de olika objekt som vi arbetar med. Tidigare var vi tvungna att ta hem diverse projekt/objekt men nu har vi möjligheten att lämna dem för att sedan jobba vidare med dem.

Vi hade tänkt oss att innan skolan slutar nu till sommaren ha ett öppet hus där alla är välkomna, politiker, föräldrar och andra intresserade. Datum kommer att informeras om senare.

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons