Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Stolt över att jobba på Carema

Jag blir uppriktigt ledsen och arg när företaget Carema hängs ut i pressen som det har gjorts den senaste tiden, senast i torsdagens LT.
Carema består faktiskt inte enbart av Björkbacka utan de har ett flertal andra enheter också.

Annons

Jag jobbar själv på en av Caremas enheter och jag känner att jag verkligen kan ge de gamla den goda omvårdnad som de behöver. De synpunkter och åsikter jag har kan jag ta med min chef och sedan känna att jag faktiskt fick gehör för dem.

Om det nu stämmer att Björkbacka är så illa som media säger tycker jag det är beklämmande att alla Caremas enheter blir förknippade med Björkbacka.

Skulle media kolla runt och besöka andra av Caremas enheter är jag övertygad om att ni skulle få en annan bild. Kolla bara för ett par år sedan då enhet Vickervägen vart rankad 1: a av Östersunds kommuns äldreboenden. Säger inte det nåt om Carema?

Har varit anställd både privat och kommunalt. Jag kan med handen på hjärtat säga att jag hellre jobbar för en privat utförare, då företaget håller en högre kvalitet. Vilket i sin tur resulterar i en mycket god omvårdnad. Jag är helt övertygad att det är fler med mig som är anställda i Carema och som är stolta över att jobba för dem.

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons