Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Stöd din lokala bonde – bojkotta Arlas produkter

Annons

Har under ett antal dagar besökt ett flertal av våra större affärer i Östersundsregionen för att försöka få tag på smör.

Tyvärr visar det sig att Milkos smör inte fanns att uppbringa på dessa affärer. Arlas produkter stoltserar i ensamt majestät i kyldiskarna, men eftersom jag inte bär hem en Arlaprodukt över min tröskel så länge som det finns ett mejeri i Jämtland, blir jag troligtvis utan mitt smör.

Nu riktar jag en vädjan till alla andra konsumenter. Slut upp bakom våra lokala matproducenter. Vägra köpa Arlas produkter, så måste till slut våra handlare inse att de kan sluta lagerföra dessa varor.

I dagarna hör man på både radio och TV om misstankarna som riktas mot Arla, att de försöker att slå ut sina konkurrenter med ojusta medel.

Ska vi verkligen behöva gå över ån efter vatten, eller kan vi enas om att försöka att stötta våra egna, så vet vi mer vad vi får, och samtidigt understödjer vi lokala arbeten?

Att Arlas produkter kanske kan vara några ören billigare kan i detta läge inte spela någon som helst roll. Hjälp till så vi kan klara detta på egen hand.

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons