Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Sorgligt med skolan i Bräcke

/

Annons

Efter mer än 30 år som kunskapsförmedlare är det med sorg i sinnet jag det senaste året gått förbi de tomma skolbyggnaderna för låg- och mellanstadiet vid Bräcke centralskola.

Nog är det konstigt hur våra politiker tänker (om de tänker) när de så totalt dömer ut dessa byggnader. Det är ju inte länge sedan det målades. Brandstegar sattes upp och flera grupprum kom till. Allt för elevernas trivsel.

Men så fick Folkets hus ”ebb i kassan” och plötsligt måste man göra en snabbutryckning för att rädda denna socialdemokratiska lekstuga.

Resultatet blir miljontals kronor i årshyra (hur mycket kunde man ej renovera för dessa pengar?), elever som ingenstans har att vara på rasterna utan driver omkring med A-lagarna intill Systemet, och sist men inte minst i en miljö som snabbt indoktrinerar våra barn i den ”röda andan”.

Beslutet var dessutom emot vad större delen av lärarkåren tyckte. Men det togs ingen hänsyn till. Det är demokrati i Bräcke.

Vi är många som reagerat på detta ”rävspel” och hoppas att beslutet rivs upp för våra barns bästa.

Om inte annat kan vi som är röstberättigade ändra på de rödas majoritet efter valet nästa år. Vi kan visa vårt missnöje med hur ärendet hanterats.

J Men så fick Folkets hus ”ebb i kassan” och plötsligt måste man göra en snabbutryckning för att rädda denna socialdemokratiska lekstuga.

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons