Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Släpp Hells angels på elbolagen

/

Annons

Utpressning (det finns inget annat val) och ocker är väl en kriminell handling? Elbolagen skinnar oss elkunder med ockerpriser på el och elnätsavgifter. Direktörerna i olika bolag skor sig oskäligt med skyhöga löner och bonusar.

Medborgarna har snart fått nog och det verkar som att moderatregeringen accepterar vad deras kärnväljare ”höjdarna” tar sig till med i sin tävlan om att vara värst i rofferiet. Vi behöver en organisation med ”Robinhood”– idéologi som med effektivitet skulle få slut på utsugningen. Vad har till exempel Hells Angels, Brödraskapet eller OG att bidra med i så fall?

Ni skulle göra stor nytta för vanliga medborgare om ni bekämpade andra kriminella organisationer. Att uppmana till brott är också brottsligt så jag är beredd att ta mitt straff med något år i fängelse.

Det vore en fantastisk åldringsvård att se fram emot. Eget rum, god och rikligt med mat, utevistelse med motion under uppsikt, läkarvård och tandvård. Det vore toppen. När en regering inte på allvar tar tag i saken blir vi medborgare desperata.

Idén med ”Robin Hood- organisationer” som brottsbekämpare tycker åtminstone jag är bra eftersom den effektivaste brottsbekämpningen är att brottslingar bekämpar varandra.

Karl Karlsson

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons