Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Släng ut glädjedödarna till jul!

Annons

Är det någon mer än jag som blir lite trött på alla glädjedödare, som ska göra sig märkvärdiga i massmedia så fort folk ska ha något trevligt för sig, speciellt vid juletid dyker dom upp.

Redan i advent var det någon som tyckte att man inte ska tända adventsljus på offentliga platser, då det stör en del med andra religiösa åsikter. Lucia ska vi inte välja då det kränker kvinnan. Elljus i adventsstakar och julgran ska vi inte ha för strömåtgången. Skinka och sylta med mera kan vi inte ha, då det är synd om djuren. Bort med lutfisken eftersom haven blir tomma. Köper vi julklappar göder vi handlarna. Är det några stackare som bara sitter och funderar på att nu glädjer sig folk!

Usch!

Det är förstås synd om dem, för de är säkert olyckliga inombords. Dessa individer dyker ju även upp vid andra tidpunkter än jul. Den sista april får vi inte skjuta raketer, vid påsk får vi inte äta ägg, då är det synd om hönsen, och skolavslutningen kan inte hållas i kyrkan ty då kan någon invandrare bli ledsen. Ack ja!

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons