Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Skrämmande om poliser

/

Sidan 6 i gårdagens LT skrämde mig verkligen. Först och främst han som blev stoppad av polisen. Ska verkligen poliser få bete sig hur som helst?

Annons

De söker en bil med tre personer, stoppar en ensam man, kör upp en pistol i nacken på honom och bryter sönder hans arm och ber inte ens om ursäkt, utan förklarar sig med att ”det kunde ha varit en utlänning”. När sedan en annan polis blir tillfrågad om tillvägagångssättet så verkar det vara helt okej? Övervåld, rasism och trakasseri är alltså något helt normalt hos polisen, eller?

En annan sak som hände nyligen var ju också att det behövdes två polispatruller för att omhänderta hönor i Orrviken, hur fördelas resurserna egentligen? I många fall får man ju höra att det inte finns resurser vid inbrott men för hönor finns det resurser. Förklaring?

Sedan till rättsväsendet! Överfall med knivskärning är tydligen jämställt med klotter eftersom det blev ungefär samma efterverkningar i båda fallen, enligt notiserna i tidningen!

Enligt detta kan man alltså springa och jaga någon, överfalla, tvinga ner dom på marken, ta strypgrepp och rispa med kniv bara man inte tänker knivhugga personen i fråga! Huuu! Vart är rättsväsendet på väg?

Bättre att fria än att fälla heter det ju men vad ger det för signaler om man kommer undan så lindrigt som dessa två ungdomar gjorde!

Skärpning poliser och rättsväsende!

Uppretad länsbo

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons