Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Se upp alla 50-plussare som kör bil

Jag vill varna alla 50-plussare som kör bil. För Guds skull krocka aldrig, och framför allt gör inte illa er i nacken.

Annons

 Att ni får nackproblem och svåra smärtor i perioder är en sida av myntet och den andra är att ni blir lurade av försäkringsbolagen. Givetvis så har de sina egna sk försäkringsläkare som rådgivare i dessa frågor.

Läkare som inte personligen träffar personerna de ger sina utlåtanden om, fast det spelar väl ingen roll huvudsaken är att försäkringsbolagen är nöjda med svaren. Så att de slipper betala ut ersättningar. Det jag råkat ut för är så himla banalt och så lågt att jag finner inga ord.

Att man bevisligen har krockat med en skrothög till bil med påföljd, att man varit på akuten och blivit borttransporterad från olycksplatsen i ambulans och krage. Att man haft smärtor och kämpat för att inte vara sjukskriven och jobbat med värk.

I perioder stora smärtor som man kämpat sig igenom och jobbat ändå. Men hör och häpna att trots diagnoser från andra läkare att man har en nackskada, så svarar försäkringsbolaget att det är åldersförändringar.

Ja verkligen lågvatten att ett försäkringsbolag ska kunna komma undan ersättningar genom ett sådant svar. Så mitt råd till er alla 50+ är att ifrågasätta era försäkringsbolag i denna fråga. Vad är det för mening att betala på en försäkring som inte gäller för att man är 50+?

Så det spelar ingen roll vilken nackskada ni får. De kan alltid skylla på åldersförändringar.

Kjell Midbjer

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons