Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

SD: Anställ ordningsvakter på Storsjöbadet

/
  • Sverigedemokraterna i Östersund vill att ordningsvaket bevakar de badande på Storsjöbadet.

Annons

Det bedrivs en vid debatt i Sverige och i övriga Europa om sexuella övergrepp begångna av män med brister i sin kvinnosyn. Problemen är dessvärre symptom på en sjukdom som heter segregation, desperation och integration. Tyvärr har politikerna i Sverige inte satt ner foten och motverkat en ytterligare urholkning av den svenska kulturen och den svenska synen på lika rättigheter oberoende kön.

Därför är det skrämmande att läsa att minderåriga flickor häromdagen utsattes för sexuella övergrepp på Storsjöbadet.

Dessvärre är politiken enbart en av förklarningarna till övergreppen. Orsaken är i mångt och mycket orsakad av en politik som främjat segregering, orsakat desperation samt motarbetat integrering.

I egenskap av ett parti invalt i Östersunds kommunfullmäktige driver vi en politik vars syfte är att främja en förbättrad miljö för kommunens kvinnor och flickor i kommunens inrättningar. Sverigedemokraterna i Östersund anser att kommunen ska anlita ordningsvakter och att de skyldig ska polisanmälas, registreras samt permanent avvisas från Storsjöbadet.

Peter Johansson (SD)

Gruppledare, Östersund

Har du något att säga? Vill du skriva en insändare eller debattartikel i ämnet så klicka här och skicka in direkt till oss på LT!

Missa inte LT:s nya app för Iphone och Android:

Klicka här för att ladda hem för Iphone

Klicka här för att ladda hem för Android

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons