Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Sårbara svenskar

Annons

Det pågår en passivisering av en hel generation i dagens Sverige. Allt fler institutioneras och passiviseras genom Arbetsförmedling och Försäkringskassa. Allt fler hamnar i Fas 3 där det ej finns möjlighet till någon som helst utveckling.

Sedan vi fullständigt övergav skogs- och jordbrukssamhället skulle allt fler ställa sig i kön till Arbetsförmedlingen, nu ser vi resultatet. Studier i all ära, men studietiden blir allt längre och det tar allt längre tid för dagens ungdomar innan de ens kan fundera på att börja arbeta. Ett stort fel som nu begås i samhället är att allt ska utredas, nagelfaras och kontrolleras allt mer, det som går att göra enkelt och smidigt ska snärjas fast i en allt krångligare byråkrati, minsta småsak som var en obetydlig sak förr blåses nu upp till enorma rubriker i media och måste utredas och granskas intill vansinne. I stället för att arbeta och producera blir allt fler svenskar endast utredningsobjekt år efter år i Arbetsförmedlingens och Försäkringskassans käftar.

Från att vara ett arbetande och producerande folk har nu istället svenskarna blivit sårbara, överkänsliga, lättkränkta och fega människor. Vart är Sverige på väg?

S

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons