Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Så blir TV-Robinson bättre

/

Annons

Har SVT för mycket pengar, som man måste göra av med på dyra men dåliga program som till exempel Robinson då man förlägger programinspelningen till en öde söderhavsö?

Man skulle kunna göra en mycket bättre Robinson i svensk miljö. Börja till exempel med; försten upp på Skuleberget får ligga på madrass och med sovsäck, övriga på stengolvet. En jury bedömer deras; sömn, humör och allmäntillstånd efter grottnatten. Och ger poäng därefter. Nuvarande öråd och utröstning förstör tävlingarna och programmet.

Och varför svälta? Nej, utrusta för vildmarksliv med tält, sovsäck , kokutrustning och matråvaror. Nästa dag till Ulvön där det avgörs vem som njuter mest och minst av den serverade surströmmingen. Sedan Hemsön där ett tävlingsmoment i försvarets bergrum arrangeras. Tillbaka till fastlandet och Norrfällsviken där man tävlar om vem som springer bäst på klapperstensfälten.

Nästa år går Robinson i Jämtlandsfjällen. Först upp till Blåhammaren. Vidare till Bjurälvens Naturreservat där man nere i Korallgrottan smygfotograferas för avgöra av vilka som är mest positiva eller skräckslagna av krypandet i kalkstensgrottan.

Alltså Bingo för Robinson och SVT!

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons