Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

PS om utvisningshotet

Annons

Kära Christer Siwertsson, m – tag nu ansvar för att du beskyller mig för att skylla på den moderatledda regeringen angående flyktingen ”Omars” utvisningshot.

Jag har aldrig gjort detta, utan har under åren många gånger tagit ställning mot en inhuman flyktingpolitik oavsett partifärg på regeringen – den nuvarande politiken har genomdrivits av våra båda partier med stöd av andra.

Där har vi ett gemensamt problem som nu tack vare påtryckningar tycks få sin lösning. Jag vill påminna att det är jag och Rut Törnkvist som startat namninsamlingen – det verkar ha gått dig spårlöst förbi.

Att jag som länspolitiker tar frågan på största allvar ligger i sakens natur, eftersom jag anser att jag via mitt uppdrag har att se till samtliga invånares rätt i vårt län – detta utan att göra direkt partipolitik av frågan!

Stå nu för ditt påhopp på osaklig grund på mig, där du påstår dig veta hur jag jobbat med denna fråga under de föregående åren – det är pinsamt att du måste partipolitisera även när det gäller människors liv. Jag har ingen som helst prestige i frågan, utan har tagit ett initiativ för ett barns rätt till sin far, som jag hoppas att du nu kan lämna vid sidan av dina moderata föresvävningar!

För min egen del blir detta inlägg den sista i frågan, eftersom jag istället rent praktiskt tänker jobba vidare med ”Omars” dotters rätt till sin far, trots vår Migrationsministers många uttalanden mot flyktingars rättigheter.

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons