Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Privat vård inte alls bäst

Jag fick för en tid sedan en enklare operation utförd på en privat klinik i Östersund.

Annons

Jag fick ett väldigt bra bemötande innan och de upplyste om hur mycket tid de hade med sina patienter jämfört med Sjukhuset och hur lätta de är att nå och så vidare. Mycket bra tyckte jag och operationen genomfördes. Men i samma stund som jag vaknade upp ändrades allt. Jag fick ligga bakom ett skynke ensam i flera timmar tills jag skickades hem utan någon som helst information. Doktorn hade inte tid att träffa mig och jag fick åka hem utan att bli sjukskriven. När jag senare ringer så blir jag bemött av en snorkig receptionist, och efter många om och men blir jag sjukskriven. Sen var det dags för återbesök. Det jag möter är en väldigt stressad doktor som svär och har inte tid att besvara mina frågor. Jag skall fortsätta att vara sjukskriven, men även denna gång hinner inte doktorn med detta. Jag får ringa och återigen prata med samma receptionist.

Visst blir jag sjukskriven, men att få ett sjukintyg att visa arbetsgivare och skicka in till försäkringsbolag verkar helt omöjligt. Jag har ringt ytterligare en gång för att få mitt intyg, men de kan inte skicka det till mig. Ej heller svara på frågor om min operation.

Jag tycker detta är under all kritik och ifrågasätter starkt privatiseringen av vården! Varför ska de göra sig pengar på att hjälpa landstinget med operationer, när de helt uppenbart inte bryr sig om patienter utan egentligen bara om att tjäna pengar? 

Patienten

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons