Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Orättvis kritik mot Solbacka

/
  • Synd att inte LT var här när jag jobbade en kväll då fem vårdtagare satt och spelade kort och hade mysigt och roligt, skriver insändarskribenten.  Foto: Bertil Alexander

Annons

Efter kritiken i LT och ÖP om vården på Solbacka måste jag bemöta den när en av mina arbetskamrater säger att ”man kan inte gå in i en butik utan att känna blickar som säger allt”.

Denna arbetskamrat är helt fantastiskt mot alla vårdtagare. Det var inte bättre när kommunen skötte Solbacka. Ett exempel är att när vi bad om mer personal fick vi till svar att ”vi skulle springa fortare”. Jag har heller aldrig fått så mycket beröm av andra anhöriga, som efter dessa artiklar. De anhöriga tycker motsatsen. En ny vårdtagare uttryckte sig så här ”jag är så glad att vara här och jag blir så bortskämd”.

Det var synd att inte LT och ÖP var här när jag jobbade en kväll då fem vårdtagare satt och spelade kort och hade mysigt och roligt. Det finns mycket som är positivt och personlen gör ett bra jobb. Jag tror inte att vi får uppleva att alla vårdtagare har en egen personlig assistent, men all personal gör ett bra jobb.

En timanställd pensionär

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons