Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Omöjlig organhantering

I måndagens LT kan man läsa om höga murar i Israel. Vi bibringas uppfattningen att Israel överreagerar när man försvarar sin existens och rätten till landet. Man erfar nogsamt att grannarna liksom Hitler, inte skojar när man förmenar judarnas rätt att finnas till.

Annons

Man måste förstå frustrationen i Israel när arabers och iraniers uttalade mål är att utrota det judiska folket. Mycket elände har kommit judar och araber till del på grund av hätska ledare i den islamiska världen.Tänk om dessa oljepotentater använde sina tillgångar i kärlekens tjänst riktad mot plågade palestinier i stället för att hålla dessa i usla flyktingläger, där man göder hat.

Så till yttrandefriheten. Gäller den inte israeliska ambassadörer? När man som Aftonbladet talar om organstöld vågar jag hävda att det är förtal och missbruk av yttrandefriheten. En ansedd överläkare har uttalat sig och menat att det sätt på vilket nämnda organ påstås ha hanterats skulle ha omöjliggjort att med framgång använda dem vid transplantation. Jag tycker vidare att proffsskribenter borde visa ansvar och bättre underbygga sina artiklar än vad Torsten Nilsson gjort.

Vad gott kommer utav en sådan kria? Dessutom bör det poängteras att Gud aldrig tar tillbaka sitt beslut. Vem trodde för 75 år sedan att en judisk stat åter skulle etableras i Löfteslandet? Landet som lovades Abraham och hans barn, judarna.

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons