Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Oljebolagen borde tänka på glesbygden

/

En knytnäve till oljebolagen! Är ni så totalt styrda av oljeschejkerna så ni måste hålla på och dribbla med bensinpriserna på 10–15-öresnivån för att vara dem till lags?

Annons

Och skulle ni inte kunna fördela fraktkostnaderna så att vi som bor i glesbygd fick en chans att köra inom samma kostnader som de ”självklara” storstadsborna? Här skiljer det 15 till 50 öre bara mellan Järpen och Östersund. Grymt va?

Allt sämre vägar ”längre ut” och allt högre priser blinkar från reklampelarna! Jag förstår att vi inte är lika populära kunder, men vi kunde kanske köra någon mil/km, mer – skulle inte det kunna locka? Om ni alla, vad ni nu kallar er, har så små skillnader er emellan, kan ni inte hitta något sätt att vara lite vänliga mot oss ute i glesbygden också?

Vi har ju blivit några av de säkraste kunderna, för kollektivtrafiken orkar ju inte med våra idéer att kanske åka någonstans utan styrda tider. Det är ju en stor del av vår trivsel!

Det har ingen betydelse om bensinpriset får ett genomsnitt hela året, men räkna in att vi måste få en chans att åka för samma priser som de som bor högst tio mil från storstad.

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons