Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Okunskap om strålning

De flesta svenskar verkar vara okunniga, eller vill inte veta om den elektromagnetiska strålningens /EMF farlighet och påverkan på allt levande.

Annons

Statliga Strålskyddsmyndigheten har länge förnekat EMF:s farlighet tills i fjol när man gick med på rekommendationen; att barn skall inte använda mobiltelefon. Detta trots att det i dag finns mer än 2 000 forskningsrapporter som visar att EMF påverkar allt levande.

Varför är vi så rädda för kunskaper om EMF? Är jag ensam om att veta, att Ryssland är världsledande vad gäller kunskaper om EMF? Är det ingen fler som vet att Röda armén har strålningsvapen som kan påverka och sannolikt slå ut den mänskliga hjärnans funktioner?

Egentligen kanske detta är en humanistisk framgång om inte hjärnfunktionen slås ut för gott, då inga kanoner, bomber och kärnvapen skulle behövas för ett modernt krig. Är vi medvetna om att genom vår mörkning av EMF problemet så har vi kanske hjälpt Ryssarna på traven? Ännu en fråga infinner sig; Kan ett land och dess folk, som likt strutsen stoppar huvudet i sanden överleva?

Strålningsskadad

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons