Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ogenomtänkt styrning i Bräcke

/

Annons

Än en gång tar de styrande i Bräcke kommun ett beslut utan att tänka på konsekvenserna, nedläggningen av demensboendet Bergsvägen.

Men det värsta i det hela är, att ett parti som startades till förra valet nu gör precis det de startade för att motverka. Det som blev droppen till att det nya partiet startades var nedläggningen av kommunens särskilda boende på Bostugan i Hunge. Den nedläggningen var ett exempel på maktfullkomlighet, sa Barbro Norberg då. Och nu är hon med och tar ett maktfullkomligt beslut om nedläggningen av demensboendet Bergsvägen!

Vad har hennes parti gjort för att uppfylla sina vallöften? Det här är ett av dem, som de glömde rätt fort. Vi står varken till höger eller vänster, utan vi ska köra vårt eget race, säger Barbro Norberg.

Vad hände? Jo, de gick i allians med de partier de klagade på! Pensionärspengen? Vart tog den vägen? Landsbygdsfrågorna är det viktigaste för partiet Varför stöder ni då förslag som missgynnar landsbygden? Ni har fortsatt med en politik som centraliserar det mesta i Bräcke kommun, ni hamnade direkt i knät på socialdemokraterna och har sedan styrts av dom. Vi i Jämtlands Väl Bräcke har redan fått igenom förslag utan att sitta i knät på någon, och vi tror på alla invånare i Bräcke kommun. Vi tror inte att kommunen är de som sitter i kommunhuset, kommunen ska finnas för invånarna i Bräcke kommun. Det är dags för en rejäl ändring av Bräcke kommuns kurs, för fortsätter vi så här så sjunker vi.

Jämtlands Väl Bräcke

Christer Olsson

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons