Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Myndigheterna handlar totalt ansvarslöst

Massor av arbetslösa får inte ut sina arbetslöshetsersättningar i sådan tid att de hinner sköta sin ekonomi utan de får anmälningar om inkasso.

Annons

Vad är det för ett land vi lever i när myndigheter kan handla så totalt oansvarigt? Vad för slags regelverk styr deras verksamhet? Att facken kan sitta totalt handlingsförlamade utan att göra något är oförklarligt. Varför vara facklig medlem med sådan facklig ledning? Var finns riksdagsledamöterna? Är det ingen av dem som har så mycket ork eller vilja att de gör något? Och dessa vill ha ett fortsatt mandat.

Som Försäkrings- och a-kassa sköts är Sverige i dag sämre än en bananrepublik när det gäller att se till att myndigheterna sköter sina uppgifter mot medborgarna.

Nu vill jag omedelbart ha svar av de riksdagsledamöter som läser det här. Vad tänker ni göra? Det är inte nog med att den arbetslöse och sjuke går i ständig ångest över sin sjukdom eller arbetslöshet, utan dessutom skall utsättas för psykisk tortyr av myndigheterna! Vad skall vi med riksdagsmän som bara vilar sig på soffan och saknar totalt vilja att göra det de är valda för.

Det enda dessa slöa riksdagsledamöter verkar intressera sig för är sådant som ligger utanför Sverige. Själv har de garanterat sig själva goda löner, pension och väl tilltagna avgångsvederlag. Svenska folket har inte behov av riksdagsledamöter som bara rullar tummarna. 

Olle Ljungbeck

J Som Försäkrings- och a-kassa sköts är Sverige i dag sämre än en bananrepublik när det gäller att se till att myndigheterna sköter sina uppgifter mot medborgarna.

Olle Ljungbeck

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons