Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Miss-gynnade på Fjällsol

Annons

Varför skiljer sig Fjällsol i Funäsdalen från andra servicehem i Härjedalens kommun? Förut samlades vi varje måndag ett par timmar med handarbete och en kopp kaffe. Tisdagar var det bingo, allt fanns på terapin. Man såg fram emot dessa dagar men nu finns ingen terapi på det gamla stället. När man nådde hörnan vid ingången till terapin kändes allt så bra.

Vad blir det nu, en trappa upp, en lång korridor eller en backe till för att nå stora ingången på framsidan? Vi som bor i lägenhet utanför känner oss missgynnade. Många av oss är ensamma, har svårt att gå långa sträckor och i trappor.

Många föreståndare har jobbat på Fjällsol, men jag tror ingen skulle haft en tanke på att flytta terapin. Den blev och var placerad på rätt ställe från början! Det finns många vackra handarbeten från den tiden och många minnen!

Inom PRO är det tre saker som gäller boule, bowling och stavgång. Det finns många som inte orkar eller kan vara med på dessa aktiviteter. Den lokalen ligger så olägligt till så det finns inte en tanke på att kunna vara med där.

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons