Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ligg lågt med liggandet

/

Annons

Nu är det dags att föräldrar och lärare tar itu med och reagerar starkt över läget i skolorna. I vissa av länets skolor så tävlar småflickorna om vem som mister sin oskuld först. Man kallar sig ”byxmyndig” vid 14 års ålder.

Vart är vi på väg? Tonårsaborterna ökar och ungdomarna är vilsna och vet ej vad som är rätt och fel. Det är väl inte att undra på att mobbningen har ökat katastrofalt i våra skolor. Först får man småflickor att tro att de måste ha samlag så fort som möjligt och sedan kallar killarna dem för horor.

Nej, stå på er flickor, var rädda om er, ni är värdefulla och skall inte låta er luras i säng av en vilsen liten tonårspojke, som inte heller vet vad som är rätt eller fel.

Det är oerhört viktigt att föräldrar och lärare tar sitt ansvar i denna fråga och sätter stopp för dessa felaktiga tankar.

I Amerika så är det tvärtom.

Där har det blivit inne att hålla på sig och många flickor bär en ring där det står ”True love waits” (äkta kärlek väntar).

Många väntar med samlag tills de har funnit den rätte och tills man är gift med denne.

Till pojkarna skulle jag vilja säga att ni behöver inte visa er tuffa och tro att ni måste gå i säng med första bästa flicka. I regel blir flickan besviken på den kille som tvingat till sig ett samlag genom tjat eller manipulation. Ni vinner båda parter på att vänta med sex, då behöver ni heller inte tänka på abort och flickorna slipper bli kallade för horor. Det ökar dessutom i rasande fart med könssjukdomar, bland annat klamydia, och en del blir till och med sterila.

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons