Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kryssa in Jen(s) i EU

Annons

Vem ska representera dig i EU? – Säg Ja till Jens!

Junilistan har lyckats med konststycket att i media framställa det som att Sören Wibe är den enda som kan komma representera Norrland.

För min del är bli jag förbannad när journalister får påstå detta i våra nyhetsprogram. Självklart kan inte ett högerparti som Junilistan representera mig. Jag låter mig hellre representeras av de franska socialisterna, eller personer från SPD i Tyskland. Men det finns ett alternativ och det är socialdemokraten Jens Nilsson från Jämtlands län. En röst på socialdemokraterna är en röst på Jens. Ett kryss på Jens säkrar en plats för en socialdemokrat från Norrland. Valet till EU-parlamentet står inte mellan ja eller nej till EU. Det står mellan hur våra intressen ska tas tillvara i EU. Det står mellan höger och vänster. Jens är en socialdemokrat med båda benen i den lokala och kommunala verkligheten.

Jens har med sina nio år i EU:s regionkommitté gång på gång visat att han på ett bra sätt drivit frågor som har stor betydelse för vår möjlighet till lokala och regional utveckling. Vad har Junilistan gjort?

Vad har Sören Wibe åstadkommit?

Rösta på Socialdemokraterna i EU valet.

Kryssa Jens för en Norrlänning i parlamentet.

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons