Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kom ihåg Centerns svek

Ofta är det moderaterna som får anta egenskapen av slagpåse när oppositionen angriper Alliansen, även fast Centerpartiet står där bakom och håller med.

Annons

Därför är det på sin plats att även Centern får sin dos av kritik, för att varje väljare skall veta att även detta parti står bakom ”det kalla Sverige”.

Med Maud Olofsson i spetsen har även de varit med och ryckt undan tryggheten för de arbetslösa och sjukskrivna, under anklagelser om fusk. En förföljelse som är historisk i Sverige. Centern är konsekvent i sina angrepp mot sjukskrivna, arbetslösa och arbetare. Nu har de dessutom vänt svärdsspetsen mot våra ungdomar, och vill ge arbetsgivare möjlighet att endast behöva betala ut kraftigt förminskade löner till dessa.

Centern har även varit med och omfördelat skatteresurser från landsbygd till storstad i form av förändrad fastighetsskatt och jobbskatteavdrag. När de satsar på infrastruktur så sker det nästan uteslutande i en storstadsregion. Inte ens ett fängelse fick vi Östersundare, även fast det redan var projekterat. Tack för de uteblivna arbetstillfällena Centern. Hur gick det då med Centerns lokala hjärtefråga, det med att stoppa möjligheten till Uranprospektering? Jo Storbonden Åsling flydde riksdagen, och hade helt plötsligt ingen åsikt.

Så när du ser Per Åsling, Carina Zetterström och Maria Söderberg och andra Centerföreträdare, kom också ihåg de arbetslösa, de sjukskrivna, lönesänkarpolitiken, de uteblivna jobben, ungdomarna, storstadssatsningarna, uranreträtten och förslaget som gynnar skattefiffel.

Christer Norbäck

J Centerföreträdare, kom ihåg de arbetslösa, de sjuk-skrivna, lönesänkarpolitiken, de uteblivna jobben, ungdomarna och storstadssatsningarna.

Christer Norbäck

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons