Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kämpa på underbara kattvänner

/
  • En kattunge får svårt att klara sig själv i stugan när vintern kommer.  Foto: Scanpix

Heja på ni underbara kattvänner på Jämtkatten. Ni kämpar på mot oförstående myndigheter och oansvariga kattägare. Hoppas ni orkar hålla ut!

Annons

Men det är tragiskt att det verkar bli fler och fler som skaffar kattunge på sommaren, kostar ej på kastrering och det kan ju vem som helst räkna ut, att tids nog blir det tillökning, och det är ni som ej kastrerar era katter som är upphovet till dessa så kallade sommarkatter, och tyvärr så är det ju katterna som får lida.

Vissa klagar på att omhändertagna katterna sitter i burar hos Jämtkatten. Tanken är ju (om ni inte förstått det) att dessa katter ska få nya passande hem. Tyvärr är nog en vuxen katt inte lika lättplacerad, däremot är det ju lätt att skaffa en liten söt kattunge på sommaren, och som man sedan inbillar sig ska klara sig mot vinterns kyla och klara mathållningen själv, efter att man tidigare fått maten serverad.

Den som inte fattar vad ni utsätter dessa stackars katter för måste vara totalt befriade från känslor eller onaturligt dumma. Men förmodligen båda delarna.

Kattälskare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons