Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Jens nyttig i Bryssel

Annons

Gör som jag, kryssa socialdemokraternas Jens Nilsson i valet till Europaparlamentet. Han kan göra nytta för norra Sverige från dag ett. Genom sitt engagemang har Jens visat att han ser sambanden mellan jobb och tillväxt i vårt län med Europapolitiken. Han har redan kontakterna i Bryssel och andra delar av Europa och han har vänner i resten av skogslänen i Sverige och i Norge.

Förutom att han varit kommunalråd i Östersund sedan 1994 och står med bägge fötterna i den myllan, så har han varit aktiv för att påverka EU:s politik. Några exempel: startade den europeiska organisationen REEVES (städer och regioner i Europa för Social Ekonomi), sitter i EU:s regionkommitté, är ordförande i Europaforum Norra Sverige, sitter i Europarådets Kongress, har varit ordförande i Necla (den mittnordiska transportkorridoren) mm

När Jens kommer in i Europaparlamentet kommer han att jobba i det utskott som har ansvar för regionalpolitik, EU:s strukturfonder, transportfrågor, turism med mera.

Jens kommer att göra nytta från det första mötet och han kan bevaka de frågor som är viktiga för oss i skogslänen. Så, kryssa Jens i Europavalet.

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons