Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Jägare är gnälliga

/
  • Insändarskribenten tycker att jägarna är gnälliga egoister. Foto: Jan Andersson

Annons

Respons till signaturen C.M i LT 17 mars: Vad tycker du då jägare sysslar med, mekanik eller något helt annan oväsentlig beskrivning? Våga istället stå för att ni jägare faktiskt dödar djur och det sätt ni gör det liknas ju faktiskt närmast vid mord och inget annat. Djuren ber ju inte direkt om det och skulle det kunna liknas vid dödsstraff? Men då borde djuren gjort något riktigt grymt då vi dessbättre inte har det straffet i Sverige. Och angående rovdjuren så är det så att flyttar en människa ut i skogen, till rovdjuren territorium, så får man nog finna sig i att komma närmare rovdjuren.

Det gapas och skriks om att rovdjursivrare minsann inte vill/tänker ha rovdjuren på sin husknut. Men ingen rovdjursivrare har vad jag läst opponerat sig mot att ha rovdjur in på knuten om de väljer att flytta ut i skogen. De anser dessutom, helt korrekt, att de måste få finnas någonstans. Jägare motsäger sig själva här, de vill inte ha rovdjuren där rovdjuren vill vara (naturens gång, kallas det. Läs gärna mer om saken!) men de anser ändå att byråkrater i Stockholm minsann kan ta sin kvot av djuren om vi nu ska ha dem. Avskaffa jakt helt och hållet. Jägarna är ett gäng egoister som gnäller och gnäller.

Sedan kan det ju inte finnas en grupp i svenska samhället förutom jägarna som det är så pass dålig uppföljning på med tanke på vilka vapen de faktiskt hanterar.

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons