Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Innehållslös Väckarklocka i radion

Annons

Vi lyssnade i fredags på Väckarklockan bland annat, då vi alltid försöker ha radion på under dagens lopp. Men programmen har blivit mer och mer ointressanta, med menlösa innehåll. Det mesta beror på en del yngre ”hallåor” som pratar lika fort som en get skiter på ett plåttak. Lyssna på repriserna (om ni har några) så ni hör hur det låter.

Det är bara att stänga av radion, då ämnet verkar vara lika innehållslöst som ett kafferep med gamla tanter. Det finns inget förnuftigt innehåll, bara flabb och eventuellt egna ”intressen”, och det kan ni roa er med efter avslutad sändning.

Numera har vi ingen behållning av att lyssna på Radio Jämtland, då ni bara ”pratar” om och med er själva. Byt stift- och gör ett program som är hörvärt för oss lyssnare, det är väl för oss ni sitter där, eller? Vi, och det är de flesta, kan bara vänta på Lotta Bromée, det är ett hörvärt program, som de flesta lyssnar på. Hon pratar tydligt, och har intressanta ämnen, och inget flams.

Vi är många som inte lyssnar på Radio Jämtland numera, bara 42 procent, hörde vi här om dagen, så var det inte tidigare. Skärpning – tycker en hel hop tidigare lyssnare, för nu har vi slutat.

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons